Nuha Apparels

Pashmina Paisley Indian Design

Assalammualaikum,
Pashmina Lover is back ~_~
Corak ala2 paisley (besar) dan saya pun tak tau nak gelar kannya corak apa, so just call it corak ala indian (sbb mcm ade skit2 peacock dan paisley)
Sejuk dan selesa serta agak tebal (bukan yg ringan sgt2 tu).
1pc RM18.00 tak termasuk postage.
3 pcs free pos Sjung Msia.
(koding dia saya ikut warna ramburamba ye)
Borong min 10 pcs - warna rawak.
Serious & not fussy buyer, blh terus sms 0192865353.
TQVM & Jazakallahukhairan !
PI : Royal Blue

PI : Terkois

PI : Hotmagenta

PI : Brown

PI : Perang (Sold)

PI : Hotpink

PI : Darkoko

PI : Babyblue

PI : Cili

PI : Softgreen

3 comments:

siti zulaikha abdul rahman said...

ni kalau borong harga berapa?

siti zulaikha abdul rahman said...

borong harga berapa?

Nuha Apparels said...

Rm12.5/pc utk harga borong 20pcs (siap peking). Blh emel nuha.mih@gmail.com.
Tqvm.

Related Posts with Thumbnails

Syarat Penempahan dan Pembayaran

1. WA : 0192865353 atau email nuha.mih@gmail.com.

2. Disarankan WA/email gambar tempahan bagi mengelakkan kekeliruan. TEMPAHAN DENGAN BAYARAN SAHAJA DILAYAN DALAM TEMPOH 24 JAM

3. Admin konfemkan barangan dan beri bank akaun untuk pembayaran.

4. Pengeposan dilakukan sehari selepas bayaran diterima

5. Barangan tidak boleh ditukar jika tidak suka atau salah saiz kecuali atas KECUAIAN PIHAK NUHA APPARELS

6. Sebarang kerosakan ketika berada dalam tempoh pengeposan (contoh pihak poslaju), maka kami tidak dapat berbuat apa - tiada gantirugi.

8. Doakan segalanya berjalan lancar ye sbb semuanya atas trustworthy dan integrity LILLAHITAALA

JAZAKALLAHUKHAIRAN dan terima kasih atas keperhatinan anda !