Nuha Apparels

December 30, 2015

Borong Tudung Akel Bidang 50" (#murah dan berbaloi)

As Salam.

Saya buka PAKEJ JUNIOR utk sesiapa yang mahu berjinak2 dgn dunia perniagaan tudung terutama student kolej/U.

Ciri2 tudung Akel bidang 50" (bawal 4 segi)
1) kainpolyster
2) senang gosok (malah kalau pandai jaga tak perlu gosok)
3) sangat diminati oleh student kolej/guru2/ustazah
4) tidak jarang (sbb lipat segitiga)
5) corak tak lapuk dek zaman (jika 10 tahun lagi pun masih sesuai)
6) hasiltangan dari Turki
7) senang jual - even org Brunei dan Indonesia pun suka

Pakej A :
10pcs - CORAK DAN WARNA RAWAK/mix
RM180.00 (tak termasuk pos) - kospos RM20.00

Pakej B :
20pcs - CORAK DAN WARNA RAWAK/mix
RM350.00 FREE POS SJUNG MSIA (kospos dlm RM25.00 - kami tanggung)

HARGA PASARAN RM22-26 SEHELAI.

Untuk serious buyer, boleh WA 0192865353.

Terima kasih dari Nuha Apparels (fb/ig/blog)

December 16, 2015

Borong kain pasang Songket Dubai

Kain Pasang SONGKET DUBAI
4 meter bidang 45"

Retail : RM65.00
Borong : RM45.00  (min 10 psg rawak)
Seragam : RM55.00 (min 10 psg)

WA : 0192865353

Untuk tujuan borong, kain yg ditempah hendaklah dijelaskan pembayaran dalam masa 24 jam.

WA : 0192865353

#seriousbuyeronly
#hargawithoutpostage
#kainpasangmurah
#borongkainpasang

December 15, 2015

Tudung bawal 2-alam

Year End Sales !!!💖💖💖

💙Tudung bawal bidang besar.
💚Tudung bawal 2-alam
💛 Grab 2 pcs (a&b)  @ RM30.00
with FREE postage SM
👇👇👇👇👇
WA : 0192865353

#tudunglabuh #tudungbawal #tudung #tudungbidang55 #tudungbidangbesar
#tudungbawallabuh #tudung2muka #tudungbawal2alam #tudungbawalmagic
#nuhaapparels
#sayajual #sayajualmurah2 #instashop #hijab #hijabers #hijabista #tudungonline #tudungturki #tudungroses #tudungreadysolat

December 2, 2015

Borong Inner Magic Rozello

👍 Mereka kata  "selesa pakai"
👍 Mereka kata "nak amik semua kaler boleh matxhing dgn tudung/shawl"
👍 Mereka kata "boleh pakai kat rumah jugak ketika memasak"
👍 Mereka kata "tak panas"
👍 Mereka kata "tak sakit telinga"
👍 Mereka kata "kalo ada warna2 lain bagi tau ye. Nak.sapu bersih lagi"

ANDA MAHU JOIN GRUP "MEREKA KATA" itu????

Boleh ajer yunk.
👉 Wasup admin sekarang 0192865353.

BERITA BAIKNYA 💚💛💜
💖 HARGA AGEN TERENDAH ditawarkan kepada sesiapa yang membeli min 40 HELAI (majoriti berlainan warna - sudah siap peking) 💖

Ingin jadi AGEN INNER MAGIC PREMIUM COTTON by NUHA APPARELS?  WASUP NO INI 👉 0192865353.

#innermagic
#innermagicbynuhaapparels
#innermagicpremiumcotton
#innermagicrozello

November 8, 2015

Jubah murah

Jubah untuk clearance stok.

Harga pada paras "modal"

Rugi tak grap. Dah lah dapat pada harga modal pada minimum belian 1pc sahaja.

Harga dan details pada gambar.

Hanya untuk serious buyer 1st pay basis.

♡♡♡ #jubahmurahbynuhaapparels

Tudung Rozello BORONG

Design terbaru dari bumi Turki

TUDUNG ROZELLO 60"
👍 kain polyster flowy dan lembut

Hanya dibuka untuk jualan BORONG !
1 design  10 warna yang goges untul 20 helai/sekodi

20 pcs
💗 RM370.00 FREE POS SEMENANJUNG MALAYSIA
💗 RM390.00 SABAH SARAWAK (termasuk kos pos laju)

(Harga pasaran linkungan RM28.00 - 32.00 sehelai).

Marilah kita sama2 jana income tambahan dgn modal yang jimat.
InsyaAllah keuntungan linkungan RM10-12/sehelai. Jika 20 pcs/sekodi dapat RM200.00 keuntungan.
》 buka  itu sahaja, kita jugak menambahnilai kepada para pelanggan dgn memenuhi syariat compliance dalam berpakaian. Labuh itu sweet 💝.

Wasup/WA :  0192865353
Emel :  nuha.mih@gmail.com

#nuhaapparels
#borongtudungturki
#tudungrozello
#tudungbidang60
#tudunglabuh
#pemborongtudung
#pemborongtudunglabuh
#borongtudungmurah

June 25, 2015

Tudung Akel 50" ROSES

Salam Ramadhan Lovelies ♡

Akel 50" polyster ROSES

👌Borong 10colors/Retail

BORONG 20pcs(sekodi siap peking)
RM320.00 - free pos Sjg Msia

RETAIL 1pc RM22.00 - tak masuk pos

👌strictly for SERIOUS BUYER
boleh wasup 👉 0192865353

👉wasup/telegram 0192865353

Roses ni is a new design just landed from #turkey on 20.6.15.

Cantik sangat2. Boleh buat koleksi raya ^_^

#akel #tudungonline #tudungtones #tudungakel #tudungbidang50 #tudungturki #turkeyscarf #wholesalescraft #retailscraft #borongtudung #tudungborong #tudungbawal #bawal #bawalroses #bawal3droses #scarf #tudungmurah #tudunglabuh #tudungraya #borongtudungmurah #hijabista #hijabstyle #bazaarpaknil #sayajualtudung
#pintudung #tudungbrunei #tudungsingapore #tudungindonesia
#jubahcotton #jubah

Related Posts with Thumbnails

Syarat Penempahan dan Pembayaran

1. WA : 0192865353 atau email nuha.mih@gmail.com.

2. Disarankan WA/email gambar tempahan bagi mengelakkan kekeliruan. TEMPAHAN DENGAN BAYARAN SAHAJA DILAYAN DALAM TEMPOH 24 JAM

3. Admin konfemkan barangan dan beri bank akaun untuk pembayaran.

4. Pengeposan dilakukan sehari selepas bayaran diterima

5. Barangan tidak boleh ditukar jika tidak suka atau salah saiz kecuali atas KECUAIAN PIHAK NUHA APPARELS

6. Sebarang kerosakan ketika berada dalam tempoh pengeposan (contoh pihak poslaju), maka kami tidak dapat berbuat apa - tiada gantirugi.

8. Doakan segalanya berjalan lancar ye sbb semuanya atas trustworthy dan integrity LILLAHITAALA

JAZAKALLAHUKHAIRAN dan terima kasih atas keperhatinan anda !