Nuha Apparels

English Cotton Mix & Match...Hanya BORONG


Alhamdulillah, All have been sold !
As salam. Semoga semuanya sihat dan diberkati Allah sentiasa.
Syukur Alhamdulillah. New stock just arrived. 
Tapi minta maaf byk2 utk yg nak beli retail/sepasang dua 
sebb entry kali ni hanya utk WHOLESALE/BORONG sahaja (MOQ 10 psg) memandangkan terlalu ramai yang bertanya dan nak beli borong.
Pembelian borong ni bukan shj utk peniaga tetapi utk diri sendiri pun boleh... alang2 beli, beli sekali byk JIMAT ! 
Juga utk yg bercadang nak "boria" sempena majlis kenduri mana2. Betul tak???
Kat bwh ni stok available/ready stock as well as very the limited stock. So JOM GRAB NOW ! 
Kod spt dlm gbr tu ye.
Pls sms me 0192865353 for booking.

CONFIRMED AND SERIOUS BUYER ONLY ye sbb kasi laluan yg betul2 nak beli je!!! TQVM sebab memahami .....


(AWAS !!! ade product tiruan skrg ni...design dia sama mcm EC ni tapi quality dia low lah sikit tapi si penjual masih kata ni quality gred AAA...wallahualam...hanya jauhari mengenal manikam)

SOLD OUT
waiting new stock to arrive


8 2 sets available


SOLD OUT

waiting new stock to arrive
SOLD OUT
waiting new stock to arrive
SOLD OUT
waiting new stock to arrive
 
SOLD OUT
waiting new stock to arrive
SOLD OUT
waiting new stock to arrive

SOLD OUT
waiting new stock to arrive
SOLD OUT
waiting new stock to arrive


SOLD OUT
waiting new stock to arrive

SOLD OUT
1 0 sets available
1 set SOLD to Rohaya




3 1 set available
1 set booked by IDA s'ban
1 set booked by Ruby



SOLD OUT
waiting new stock to arrive
3 2 sets available
1 booked by IDA s'ban


4 1 sets available



2 sets available


2 sets available


SOLD OUT
waiting new stock to arrive


SOLD OUT
waiting new stock to arrive
 

4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

brape RM ni sis??

Anonymous said...

bpe eh hrga borong english cotton??tlg send info kt salnasharuddin@gmail.com

Salena_Sherry said...

Berpa harga borong?

NurFatin Raihanah said...

sis..boleh bagi harga borong utk english cotton tak? email ke nurfatin788099@yahoo.com. Thanks

Related Posts with Thumbnails

Syarat Penempahan dan Pembayaran

1. WA : 0192865353 atau email nuha.mih@gmail.com.

2. Disarankan WA/email gambar tempahan bagi mengelakkan kekeliruan. TEMPAHAN DENGAN BAYARAN SAHAJA DILAYAN DALAM TEMPOH 24 JAM

3. Admin konfemkan barangan dan beri bank akaun untuk pembayaran.

4. Pengeposan dilakukan sehari selepas bayaran diterima

5. Barangan tidak boleh ditukar jika tidak suka atau salah saiz kecuali atas KECUAIAN PIHAK NUHA APPARELS

6. Sebarang kerosakan ketika berada dalam tempoh pengeposan (contoh pihak poslaju), maka kami tidak dapat berbuat apa - tiada gantirugi.

8. Doakan segalanya berjalan lancar ye sbb semuanya atas trustworthy dan integrity LILLAHITAALA

JAZAKALLAHUKHAIRAN dan terima kasih atas keperhatinan anda !