Nuha Apparels

Bawal Printed Obama Polkadot (better quality than normal obama printed)

Bismillah & As Salam,
New stock, tak pernah ade sblm ni !
Bawal Printed Obama Polkadot (bola)
tapi material dia lebih bagus
dari bawal printed obama yg biasa tu (bidg 35-38").
Fabric/material dia dr ala2 bawal plain dan bidg 42-43"
Harga pun lebih mahal.
1 pc RM16.00
3 pcs RM40.00
10 pcs RM100.00
20 helai RM150.00/20 warna berlainan tapi 1 design je.
Setakat ni corak polkadot shj yg ada.
Hanya untuk my beloved serious buyer, pls email nuha.mih@gmail.com

TQVM !
no. 4 SOLD to LIN


no. 9SOLD to LIN


no. 20 SOLD to LIN

4 comments:

pelangi said...

setiap warna ni mmg ada sehelai sahaja ke?

Mi said...

Salam...kalau saya nakcuba bli shelai dlu mcm mna..bleh x?

Nuha MIH said...

Pelangi, memg setiap warna satu je.

Mi, blh beli sehelai. cuba tgk dlm album ni utk warna yg available http://www.facebook.com/media/set/?set=a.426156217415942.88596576.176319145732985&type=3.

TQVM.
nuha.mih@gmail.com

Butik FSchanteque said...

done folo ur blog..jum folo our blog. www.fschanteque.blogspot.com

nk update inner bawal=)

Related Posts with Thumbnails

Syarat Penempahan dan Pembayaran

1. WA : 0192865353 atau email nuha.mih@gmail.com.

2. Disarankan WA/email gambar tempahan bagi mengelakkan kekeliruan. TEMPAHAN DENGAN BAYARAN SAHAJA DILAYAN DALAM TEMPOH 24 JAM

3. Admin konfemkan barangan dan beri bank akaun untuk pembayaran.

4. Pengeposan dilakukan sehari selepas bayaran diterima

5. Barangan tidak boleh ditukar jika tidak suka atau salah saiz kecuali atas KECUAIAN PIHAK NUHA APPARELS

6. Sebarang kerosakan ketika berada dalam tempoh pengeposan (contoh pihak poslaju), maka kami tidak dapat berbuat apa - tiada gantirugi.

8. Doakan segalanya berjalan lancar ye sbb semuanya atas trustworthy dan integrity LILLAHITAALA

JAZAKALLAHUKHAIRAN dan terima kasih atas keperhatinan anda !