Nuha Apparels

March 20, 2012

Tudung Bawal 3 Tone

Bismillah & As Salam,
Syukur Alhamdulillah dengan Rahmat Allah.
Product Nuha Apparels bertambah lagi.
Tudung Bawal 3 Tone masih panas
dan stok akan "panas punggong".
Jadi marilah buat pilihan untuk BELIAN KODI (20 PASANG).
RM230.00 WM.
RM250.00 EM.
(Kos pos dah masuk ye ...
jadi tak payah nak pikir2 pasal bayaran pos lagi)
BELI BANYAK BAYAR MURAH ????
ye, belian 60 helai (3 kodi ke atas) dapat murah lagi.

HARGA RETAIL/JUALAN SEHELAI RM20.00 - RM25.00 (tak termasuk kos pos).
HA ... JOOOMLAH BELI !!!
HANYA UTK SERIOUS BUYER SAHAJA & 
YG TAK TERLALU CEREWET (not fussy buyer)
sila email nuha.mih@gmail.com

(sori tiada kod sbb color akan diberi secara rawak memandgkan stok teramat terhad).




 
 


Soft tone di kepala, di leher dark tone dan ditepi darker tone....

Tak minat 3 Tone? Tak mengapa, Bawal Plain & 2 Tone masih ade lagi begitu juga dengan Bawal Palin bidang 60" (tapi bila dah jahit tepi dia bidg berkurang ke 55")
2 Tone yg sempat saya reserve for my beloved customers

4 comments:

Anonymous said...

Bawal jepun ke korea kak...

Nuha MIH said...

ni bawal jepun no . 1. brand emperor

RatuLindunganBulan said...

salam sis nuha, saya nak beli 1 kodi/20pcs rm230 include pos kan? boleh pilih2 wrna tak? 1 more kalau nk cmpur dgn 2tone boleh x? please reply. tq nisa rahman (0174501081, hzinnirah@yahoo.com)

Anonymous said...

ni bidang bpe

Related Posts with Thumbnails

SILA BACA sebelum buat booking/payment

1. SMS me 0195961312/0192865353 or email nuha.mih@gmail.com to confirm the item.

2. Once available, to make payment immediately (item will reserve for 12-24 hrs only)

3. Will be delivered after full payment is received.

4. Delivery on weekdays but it is also depend on the availability of the stock.

5. Items SOLD are not returnable/refundable/exchangeable. Unless careless from Nuha Apparels mcm rosak/koyak/dll.

6. Serious & Not Fussy buyer ye !

7. We are not responsible for any loss or damage incurred during shipping.



8. Doakan segalanya berjalan lancar ye sbb semuanya atas trustworthy dan integrity as we hv not seen face to face :) .

TQVM for your kind support !