Nuha Apparels

Lagi cotton matching in d house

Alhamdulillah.... ALL SOLD OUT & waiting new stock/restock to arrive M'sia early Oct'11 insyaallah !

 As Salam !
Syukur Alhamdulillah atas rezeki jual kain ni. Dan TQVM to my beloved customers yg tak putus2 sms nak beli kain runcit atau pun borong. 
Maaf ye, saya terpaksa naikkan harga English Cotton sbb supplier dah naik harga, sbb tax dah mahal.
Tapi quality remained dan sapa yang pernah pakai EC cotton ni tau le mcmana "elegant & comfortable" kain ni !
(color slightly different from actual due to camera flashing)
Jika berminat sila sms saya 0192865353 dan booking hanya 12 jam sahaja with payment (due to high demand).
RM75.00 free pos (sjung msia)

Good News : Those SOLD OUT  may consider for RESTOCKABLE too :) :) :)


TQVM & Jazakallahukhairan !

Purple with stripy purpleoren (1 set available)


Lilac with stripy (2 sets available)


Olive green (1 set available)
3 sets sold to my loyal customer : Atiqah Abdullah
1 set Sold to my loyal customer : Saadiah Khatijah, Shah Alam
1 set sold to customer from JKR



 Happy Florel (1 set available)

Bubble green with check (1 set available)


Pink Belacan (1 set available)
Sold to Atiqah Abdullah
Sold to Saadiah Khatijah, Shah Alam

Electric Blue (1 set)
Sold to Atiqah Abdullah


Pink dot blue with stripy (2 sets available)
Sold to Atiqah Abdullah
Sold to Hazila Hamzah

Butterfly floral with stripy (sold out)
Sold to Wasnita with comment : Salam... nak bagitau brg i dah smpai...thanx dear...so sweettt...=)
Sold to Atiqah Abdullah for 2 sets


Sweet skyblue with stripy (2 sets available)
SOLD to CT Zuriah
Sold to Atiqah, Kuala Lipis
Sold 3 sets to Hazila Hamzah with comment : Yr kain is drivg me crazy !


Sweet Baby Pink dot with stripy (1 set)
SOLD to CT Zuriah
SOLD to Atiqah Kuala Lipis

Sweet Lilac with Stripy (1 set)
SOLD to CT Zuliah
SOLD to Atiqah Kuala Lipis
SOLD to Selina 2 sets with comment : eeeyy, cantiknya !

Sweet Purple with Stripy (2 sets)
SOLD to Atiqah Kuala Lipis
SOLD to Linda, Auto
Sold to Ayu, Taman Tas, Kuantan


Sweet Floral Greenoren with gold stripy (1 sets)
Sold to Wasnita with comment : Salam... nak bagitau brg i dah smpai...thanx dear...so sweettt...=)


 
Sweet Shocking Pink with blackstripy (sold out)
Sold to Syuhadah, Setapak
SOLD to Atiqah Kuala Lipis
Sold to Wasnita with comment : Salam... nak bagitau brg i dah smpai...thanx dear...so sweettt...=) @ 4.8.11 

Sweet Redsmarties with rainbow stripy (1 set)
SOLD to Wasnita, Batu Pahat, my repeat beloved customer with comment : "salam....u nak bgtau baju i dah sampai....cantiknye cute sgt2...thanx dear ....! @ July'11


 Sweet Coklat Roses with stripe - 2sets
SOLD OUT

 Sweet Coklat/white Flowery with stripe - 2sets
 SOLD OUT

 Sweet Green/Black Floral with stripe 2sets
SOLD OUT


 Sweet Green/Oren Floral with stripe - 1 sets
Sold to Mizah, Terengganu

 Sweet Green/Oren Bubble with stripe - 2sets
SOLD OUT

 Sweet Smarties with stripe - 2sets
SOLD OUT

borong for Nelly, Taman Koperasi Polis Fasa 1, KL with comment :
 cantik sangat !!!! rasa nak pakai semuanya (instead of selling to her beloved customer)

8 comments:

Nur said...

Salam, sis, u jual baju kurung siap ke kain je??

Nur said...

Salam, sis, u jual baju kurung siap ke kain ela?

Nuha MIH said...

baju kurung in d house to grab ! tqvm !

Ann GreenStrawberry said...

Salam, cotton yang kat entri post ni still available ke tak ye?

ainrozilah@live.com

lara said...

salam, ada taklagi cotton dkt entri ni

Anonymous said...

salam kak, sweet purple dot with stripey leh restock tak? minat la :)

rien said...

salam sis,cotton polka dot mix wif stripe in olive green colour tu still available tak?

jiba said...

SALAM AKK, nak order lilac with stipy sepasang ;)

Related Posts with Thumbnails

Syarat Penempahan dan Pembayaran

1. WA : 0192865353 atau email nuha.mih@gmail.com.

2. Disarankan WA/email gambar tempahan bagi mengelakkan kekeliruan. TEMPAHAN DENGAN BAYARAN SAHAJA DILAYAN DALAM TEMPOH 24 JAM

3. Admin konfemkan barangan dan beri bank akaun untuk pembayaran.

4. Pengeposan dilakukan sehari selepas bayaran diterima

5. Barangan tidak boleh ditukar jika tidak suka atau salah saiz kecuali atas KECUAIAN PIHAK NUHA APPARELS

6. Sebarang kerosakan ketika berada dalam tempoh pengeposan (contoh pihak poslaju), maka kami tidak dapat berbuat apa - tiada gantirugi.

8. Doakan segalanya berjalan lancar ye sbb semuanya atas trustworthy dan integrity LILLAHITAALA

JAZAKALLAHUKHAIRAN dan terima kasih atas keperhatinan anda !