Nuha Apparels

Japanese Cotton Polka Dot vs Polka Luv & Stripe - SOLD OUT

Alamak, selalunya polkadot tapi kali ni POLKA LUV (LOVE) .... all sold out but insyaallah will restock next week tapi stripe still available.
Sangat lah sweet je design ni.
Baik untuk sikecil, si dara or si ibu.
Apa kata GRAB it now for your this coming Hari Raya.
Material : Japanese Cotton, ringan, sedikit nipis dari pure english cotton, sejuk, tak kecut & sedap memakai.
Kain jenis ni byk jugak org buat/jual blouse dan tak payah lining.
Size : 3.5 meter bidang 60".
RM55/pcs (Sabah/Swak RM60.00)

Zebra - hitamputih
sold


PLBiruhitam
SOLD to Hanani, Shah Alam
2 pcs SOLD to NISSA, cikgu aminudin baki kg pandan

PLHitamputih
SOLD


PLMerahhitam
SOLD to Irdawati


PLKelabuhitam
SOLD to Nurhanisyah Umar of Tanjung Manis, S'wak

Stripecoklat
Sold to Bunga, Sg Besi




Tunggu apa lagi, sms Nuha Apparels 019-2865353. Booking/reserve hanya 3 hari sahaja. Sekiranya tiada berita slps itu, maaf ye akan disenaraihitamkan kerana saya byk dpt sms tanya itu ini bagai siap nak diskaun atas diskaun tup2 tak jadi amik dan paling leceh langsung tak de berita nak ke tak nak. Sila beri kerjasama ye ...
WIN-WIN SITUATION PLS DEAR !!!

4 comments:

Anonymous said...

salam. kain polka luv ni memang tak boleh beli sepasang je ke? sebab nak beli banyak pun, bukan guna semua.

Nuha MIH said...

Boleh beli satu je. yg available biru, kelabu & merah je. RM55.00 termasuk pos. bila dah pilih yg bkenan, blh terus buat payment 164258384699 zuhani yaacob (maybank). pls sms me ye 0192865353

~ ZUHRINY ~ said...

polka luv biru ada lg?

Anonymous said...

akak..polka luv kelabu ade lg?

Related Posts with Thumbnails

Syarat Penempahan dan Pembayaran

1. WA : 0192865353 atau email nuha.mih@gmail.com.

2. Disarankan WA/email gambar tempahan bagi mengelakkan kekeliruan. TEMPAHAN DENGAN BAYARAN SAHAJA DILAYAN DALAM TEMPOH 24 JAM

3. Admin konfemkan barangan dan beri bank akaun untuk pembayaran.

4. Pengeposan dilakukan sehari selepas bayaran diterima

5. Barangan tidak boleh ditukar jika tidak suka atau salah saiz kecuali atas KECUAIAN PIHAK NUHA APPARELS

6. Sebarang kerosakan ketika berada dalam tempoh pengeposan (contoh pihak poslaju), maka kami tidak dapat berbuat apa - tiada gantirugi.

8. Doakan segalanya berjalan lancar ye sbb semuanya atas trustworthy dan integrity LILLAHITAALA

JAZAKALLAHUKHAIRAN dan terima kasih atas keperhatinan anda !